jueves, 16 de marzo de 2017

GOALTYCOON - GUANYAR DINERS EN UN JOC DE GESTIÓ ESPORTIVA

Goaltycoon


La meva experiència a aquesta pàgina correspon a 2 dies de joc. Al igual que MarketGlory podrem arribar a guanyar diners reals, però aquest cop, ni farem combats ni treballarem. Gestionarem un equip de futbol.

Us explicaré la meva situació: actualment el meu equip “l’Alboraia UE” es troba situat en posicions de descens     (14ª de 16) en la cinquena divisió (crec que és la menor de totes). Des que vaig entrar a jugar, l’equip a guanyat un partit i a perdut altre, en una temporada a la que li queda una setmana (les temporades duren 1 mes). Per tant, l’objectiu serà la permanència. Com es guanyen partits i per tant, diner. Doncs be, al igual que en MarketGlory, aquí també et donaran diners per fer segons quines coses, en aquest cas, es evident, que la manera de guanyar moneda local serà, guanyar partits i competicions. Per cada victòria ens donaran moneda local, per cada partit com a locals ens donaran més monedes, per guanyar competicions, ens donaran punts i per cada divisió que pugem, quan més alt estiguem, més punts ens donaran per guanyar els partits.

I ara la clau, com és guanyen partits. Doncs bé, cada dia cal fer dos coses: l’alineació i els entrenaments. Cada dia deurem elegir els 11 jugadors i la formació més adequada per al partit. Com sabrem quina és la millor alineació i formació? Per una cosa que es diu Current Scoring Team. Aquesta xifra indica la força del teu equip. Si tens més que el rival, lo normal serà que guanyis. Cal anar provant i canviant els jugadors de lloc per veure quina es la millor.  Ara bé, cal tenir en compte una sèrie de coses. La primera és que, quan elegim una formació, és recomanable mantenir-la, perquè així, augmentarà la nostra experiència en aquesta formació i obtindrem una bonificació. També és important, rotar futbolistes perquè tots tinguin forma i moral, així en partits que veus impossible guanyar o que saps que vas a guanyar si o si, és important donar minuts als menys habituals.  

En quant a els entrenaments, deurem cada dia col·locar als nostres jugadors en el tipus d’entrenament que vulguem que tinguin. També tenint en compte algunes coses com, l’energia dels futbolistes (és important també tenir-los descansats) i que no entrenin els jugadors lesionats.

Aixina, poc a poc, anirem millorant l’equip i guanyant partits. Molta sort.

Us deixe un video tutorial meu on explique pas per pas com jugar a aquest joc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario